AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerinin düzene gireceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulur.

Kahve falında memeden süt sağmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt sağdığını görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi sütünü sağdığını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir