AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, nefsine yenileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında memeleri süt dolu inek gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek memesinden süt içmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yol alacağına inanılır.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak geç de olsa huzura erileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ineğin memesini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek memesi görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek neşesini kaybedeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında memeden süt vermek rahatın yerine geleceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir