AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek memesinden süt içmek

Kahve falında inek memesinden süt içmek

Kahve falında inek memesinden süt içmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında inek memesinden süt içmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında inek memesinden süt içmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret eder.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir