AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin memesinden süt içmek

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Kahve falında inek memesinden süt içmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, statü atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir