AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineğin memesini görmek

Kahve falında ineğin memesini görmek

Kahve falında ineğin memesini görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, güzel bir döneme girileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin memesini gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bazı konularda önayak olunacağına işaret eder.

Kahve falında inek memesinden süt içmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Kahve falında inek memesi görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Kahve falında ineğin memesini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasını memesini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir