AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek memesinden süt sağmak

Kahve falında inek memesinden süt sağmak

Kahve falında inek memesinden süt sağmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına yorulur.

Kahve falında memeden süt sağdığını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında memeden süt sağmak çok üst mevkilere yükseleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak gergin olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında inek sütü sağdığını görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir