AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt vermek

Kahve falında memeden süt vermek

Kahve falında memeden süt vermek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında memeden süt vermek gördüyseniz:

  • Son dakika gelişmelerine göre pozisyon almakta veya son dakika kararlarınızla belli konuların dışında kalmayı başarmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak onu darda bırakmayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında memeden akan süt görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesini görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında memesinden süt gelmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, işlerinde bereket olacağına yorulur.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında memeden süt vermek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir