AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek memesi görmek

Kahve falında inek memesi görmek

Kahve falında inek memesi görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işlerin yolunda gideceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ağlayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında inek memesi gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında inek memesi görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında memeleri süt dolu inek görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ineğin memesini görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, rızkın gittikçe azalacağına delalettir.

Kahve falında inek memesinden süt içmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kariyerinde atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına delalettir.

Kahve falında memeden süt gelmesi emzirmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin memesini görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir