AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memesinden süt içmek

Kahve falında kendi memesinden süt içmek

Kahve falında kendi memesinden süt içmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, günahkâr olacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek kariyer planının altüst olacağına, kısa sürede başarısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalettir.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek memesinden süt içmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında memeden süt vermek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında memeden akan süt görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir