AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt gelmesi görmek

Kahve falında memeden süt gelmesi görmek

Kahve falında memeden süt gelmesi görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, isabetli kararlar alacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesi gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt sağdığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, zararını tamamen kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine inanılır.

Kahve falında memeden süt fışkırdığını görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında memeden süt fışkırması görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir