AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek dövmesi yaptırmak

Kahve falında melek dövmesi yaptırmak

Kahve falında melek dövmesi yaptırmak adaletin geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kazancını artıracağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında melek dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya hatlı planlar yapabilir veya hiç huyunuz olmasa da, düşüncesizce davranabilirsiniz.

Kahve falında melek dövmesi görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında melek dövmesi yaptırmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dövme yapan birini görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde dövme görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dövme yaptıracağını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil dövme görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül dövmesi görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, her daim temkinli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir