Kahve falında dövme yaptıracağını görmek

Kahve falında dövme yaptıracağını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövme yaptıracağını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında silinmiş dövme görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk dövme görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine dövme yapmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı dövme görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah dövmesi görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top