AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dövmesi görmek

Kahve falında gül dövmesi görmek

Kahve falında gül dövmesi görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında gül dövmesi gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında gül dövmesi yaptırmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında gül dövmesi görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dövme görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda dövme görmek hayallerde değişiklikler olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına tabir olunur.

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına inanılır.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi dövmesi yaptırmak başarılarının hiçe sayılacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına tabir olunur.

Kahve falında dövme yemek geçim sıkıntısı çekeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir