AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme pilavı pişirmek

Kahve falında dövme pilavı pişirmek

Kahve falında dövme pilavı pişirmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına işarettir.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızdan yardım görebilirsiniz.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında dövme pilavı yemek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dövme pilavı görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövme pişirmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine yorulur.

Kahve falında etli pilav pişirmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak geçmişini arkada bırakacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına yorulur.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir