AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yaptığını görmek

Kahve falında dövme yaptığını görmek

Kahve falında dövme yaptığını görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dövme yaptığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Kahve falında kılıç dövmesi görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek kötü haberlerin alınacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta dövme görmek sürekli bağırıp çağıracağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında yılan dövmesi görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Kahve falında gül dövmesi görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dövme görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir