AnaSayfa / Genel / Kahve falında meleğin elini tutmak

Kahve falında meleğin elini tutmak

Kahve falında meleğin elini tutmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, lüksüne de lüks katacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meleğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Kahve falında meleğin elini tutmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bir eli tutmak kudret sahibi olacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, uzun uzun dalıp gideceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği insanın elini tutmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azrailin elini tutmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızın elini tutmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin elini tutmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir