AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanın elini tutmak

Kahve falında sevdiği insanın elini tutmak

Kahve falında sevdiği insanın elini tutmak fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Kahve falında sevdiği insanın elini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın elini tutmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın elini tutmak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın elini tutmak iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, gönül yaralarının iyileşeceği yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanla balık tutmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kizin elini tutmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak rızık ve kazanç elde edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir