AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin elini tutmak

Kahve falında ünlü birinin elini tutmak

Kahve falında ünlü birinin elini tutmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında ünlü birinin elini tutmak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bir ünlünün elini tutmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinin elinden tutmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak tartışmaların son bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin elini öpmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde altın tutmak malını ve canını riske edeceğine, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir