AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, umduklarını bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak kazançların artacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir