AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı balığı elinde tutmak

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına yorulur.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında suda canlı balık tutmak tabiri caizse can bulacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı balığı eline almak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında elinde canlı balık görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir