AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailin elini tutmak

Kahve falında azrailin elini tutmak

Kahve falında azrailin elini tutmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında azrailin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında birini elini tutmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında elinde gül tutmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde altın tutmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinin tutmak kötü gününü de paylaşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin elini tutmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık elle tutmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde meşale tutmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir