AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan dövmesi görmek

Kahve falında aslan dövmesi görmek

Kahve falında aslan dövmesi görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan dövmesi gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Kahve falında aslan dövmesi görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine yorulur.

Kahve falında çiçek dövmesi görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eline dövme yaptırmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolunda dövme görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Kahve falında birini dövmeye gelmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasında dövme görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın dövmesini görmek fal sahibinin muradına ereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir