AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, geçim derdinden kurtulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında maymunun doğurduğunu gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek eşyaların yenileneceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun doğurmak başarının düşeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında maymunlar görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında goril ve maymun görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında kedi maymun görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun gibi yürümek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir