AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunlar görmek

Kahve falında maymunlar görmek

Kahve falında maymunlar görmek keyiflerinin yerinde olacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında maymunlar gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Kahve falında maymun yemek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında maymun saldırısına uğramak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında maymun dışkısı görmek doyasıya sefasını süreceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Kahve falında aslan ve maymun görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kötü karakterli bir kadına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun gezdirmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında maymun kovalamak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir