AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi maymun görmek

Kahve falında kedi maymun görmek

Kahve falında kedi maymun görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi maymun gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve maymun görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında maymun ve kedi görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Kahve falında kedi maymun görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet etmektedir.

Kahve falında maymun ailesi görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında maymun sevmek elinin darlık içinde kalacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek maymun görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan maymun görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir