AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun gibi yürümek

Kahve falında maymun gibi yürümek

Kahve falında maymun gibi yürümek zor bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun gibi yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi düşürebilir.

Kahve falında maymun gibi yürümek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, parasını dikkatli harcayacağına delalettir.

Kahve falında uçar gibi yürümek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında asker gibi yürümek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan gibi yürümek her zaman neşeli olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek gibi yürümek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında manken gibi yürümek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru maymun görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir