AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, daha fazla gelire kavuşacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, konforunun artacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında maymun öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında maymun öldürmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulur.

Kahve falında maymunu öldürmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında maymuna sarılmak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun yemek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kazancı arttıracağına delalettir.

Kahve falında ölü maymun görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymunla oynadığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir