AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun doğurmak

Kahve falında maymun doğurmak

Kahve falında maymun doğurmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında maymun doğurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında maymun doğurmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kısmetinin açık olacağına inanılır.

Kahve falında maymun öldürmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında maymun sesi duymak hayırlı yollara gireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymunlarla savaşmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, rızkının çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymuna dönüşmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir