AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun doğurduğunu görmek

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek huzurunu yerine getireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, barış için adım atacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun doğurduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Kahve falında maymun doğurmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalettir.

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında yeşil maymun görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı maymun görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun gibi yürümek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında birini maymun olarak görmek ekmeğinin artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir