AnaSayfa / Genel / Kahve falında goril ve maymun görmek

Kahve falında goril ve maymun görmek

Kahve falında goril ve maymun görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında goril ve maymun gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında goril ve maymun görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, malını ve canını riske edeceğine işarettir.

Kahve falında maymun goril görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında goril sevmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında küçük goril görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında gorille konuşmak sıkılacağına ve üzüleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında goril öldürmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz goril görmek istediği başarıyı göstereceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında goril tarafından kovalanmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir