AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla savaşmak

Kahve falında maymunla savaşmak

Kahve falında maymunla savaşmak malının ve parasının da büyüyeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulur.

Kahve falında maymunla savaşmak gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında maymunla savaşmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında maymunlarla savaşmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafirlerle savaşmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Kahve falında silahsız savaşmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaşmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle savaşmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında yılanla savaşmak onurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir