AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla savaşmak

Kahve falında yılanla savaşmak

Kahve falında yılanla savaşmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ortak edineceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, farklı kişilerle tanışacağına alamet eder.

Kahve falında yılanla savaşmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yılanlarla savaşmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanla savaşmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerle savaşmak başarılarının düşeceğine, küslükleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanlarla savaşmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalet eder.

Kahve falında cephede savaşmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kediyle savaşmak ondan faydalanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cinlerle savaşmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanla savaşmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir