AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunlarla savaşmak

Kahve falında maymunlarla savaşmak

Kahve falında maymunlarla savaşmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında maymunlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında maymunla savaşmak başarı üstüne başarı kazanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında maymunlarla savaşmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında deccalle savaşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında asker olmak ve savaşmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında askerle savaşmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ailesini utandırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müslümanlık için savaşmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcekle savaşmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde savaşmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir