AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle savaşmak

Kahve falında biriyle savaşmak

Kahve falında biriyle savaşmak sıkıntılarından kurtulacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle savaşmak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, yatırımlarınızı veya ailenizle ilgili endişelerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında asker olarak savaşmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlarla savaşmak verimli olacak işler yapacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak savaşmak önünün açık olacağına, işinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında robotla savaşmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kafirle savaşmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında firavunla savaşmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at üstünde savaşmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında uhud savaşında savaşmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir