AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gitmek ve savaşmak

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, dertlerinden kurtulacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, başarılı bir kişi olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere gidip savaşmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerlerle savaşmak ağız tadının bozulmayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve savaşmak kötü bir duruma düşürüleceğine, rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerle savaşmak aksiliklerin son bulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerde savaşmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Kahve falında asker olmak savaşmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında asker olup savaşmak spora başlayacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir