AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla savaşmak

Kahve falında kılıçla savaşmak

Kahve falında kılıçla savaşmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, mal kaybına uğrayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kılıçla savaşmak gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Kahve falında kılıçlarla savaşmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaşmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çölde savaşmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında azraille savaşmak çok mutlu edeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına savaşmak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında köpekle savaşmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına alamet eder.

Kahve falında pkk savaşmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve vurulmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir