AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahsız savaşmak

Kahve falında silahsız savaşmak

Kahve falında silahsız savaşmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza inanılır.

Kahve falında silahsız savaşmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında silahla savaşmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında silahlarla savaşmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında silahsız savaşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı savaşmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşmak ve vurulmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında robotla savaşmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret eder.

Kahve falında hristiyanlarla savaşmak asosyal bir insan haline geleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yahudilerle savaşmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir