AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymuna sarılmak

Kahve falında maymuna sarılmak

Kahve falında maymuna sarılmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dua alacağına alamet eder.

Kahve falında maymuna sarılmak gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Kahve falında maymunla sarılmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymuna sarılmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, daha rahat para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı maymun görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunun oynadığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymuna benzemek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Kahve falında uçan maymun görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına inanılır.

Kahve falında maymun öldürmek malında azalmaya, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzen maymun görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir