AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymuna benzemek

Kahve falında maymuna benzemek

Kahve falında maymuna benzemek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymuna benzemek gördüyseniz:

  • Caydırıcı olmak için oldukça fazla çaba göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında maymuna benzemek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birine benzemek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe benzemek kendisini üzen konuların kapanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlüye benzemek güzel günlerin geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine benzediğini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ölen birine benzemek sorunlarının sona ereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneye benzemek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birine benzemek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir