AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun öldürmek

Kahve falında maymun öldürmek

Kahve falında maymun öldürmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, gönül gözünün açılacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun öldürmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun öldürmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunu öldürmek yüküne ortak olacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek elindeki malların gideceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hasta maymun görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına delalettir.

Kahve falında insanı maymun görmek başarılarının azalacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında maymun yakalamak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir