AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı maymun görmek

Kahve falında sarı maymun görmek

Kahve falında sarı maymun görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında sarı maymun gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Kahve falında sarı maymun görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında maymuna sarılmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında maymunla sarılmak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Kahve falında maymunlar görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymuna benzeyen insan görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında maymunun öptüğünü görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında maymun pişirmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevimli maymun görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir