AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan maymun görmek

Kahve falında uçan maymun görmek

Kahve falında uçan maymun görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında uçan maymun gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla bir araya gelmeniz hayatınızı farklı bir gözle değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uçan maymun görmek huzursuz olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun sevdiğini görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil maymun görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında maymunla uyumak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, pek çok olumlu gelişmelere alamet eder.

Kahve falında birini maymun olarak görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun satın almak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymundan korkmak arabasını ve toprağının olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir