AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen maymun görmek

Kahve falında yüzen maymun görmek

Kahve falında yüzen maymun görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzen maymun gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgileri gerçekliğini kontrol etmeden dikkate almamalısınız.

Kahve falında yüzen maymun görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan yüzlü maymun görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında maymun yüzlü insan görmek hevesinin kursağında kalacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında maymunun doğurduğunu görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında maymun emzirmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun olduğunu görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve maymun görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir