AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla sarılmak

Kahve falında maymunla sarılmak

Kahve falında maymunla sarılmak yeni işlere gireceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunla sarılmak gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Kahve falında maymunla sarılmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı maymun görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymuna sarılmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun sevmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında maymunlarla oynamak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında maymun öldürmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Kahve falında maymun ölüsü görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir