AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun oynadığını görmek

Kahve falında maymunun oynadığını görmek

Kahve falında maymunun oynadığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, dertlerinin unutulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunun oynadığını gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında maymunla oynadığını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymunun oynadığını görmek acı veren durumların vuku bulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin oynadığını görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bebekle oynadığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çiftetelli oynadığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kızının oynadığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında parkta oynadığını görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında oynadığını görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir