AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun yemek

Kahve falında maymun yemek

Kahve falında maymun yemek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kazancın günden güne artacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kimse ile tartışmayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun yemek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Kahve falında maymun eti yemek rahat bir döneme gireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında maymuna yemek yedirmek zor zamanların böylece geride kalacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun yemek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında maymun taşlamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kazancının günbegün artacağına tabir olunur.

Kahve falında maymun öldürmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında maymunla uğraşmak kazancının ilk önce azalacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir