AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla oynadığını görmek

Kahve falında maymunla oynadığını görmek

Kahve falında maymunla oynadığını görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunla oynadığını gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Kahve falında maymunun oynadığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymunla oynadığını görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çocuklar gibi şen olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin oynadığını görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinin oynadığını görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek zararların yakında telafi edileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün oynadığını görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının oynadığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir