AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunun öldüğünü görmek

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek yüzünün güleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, küs kimselerin barışacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazancını artıracağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, kasasının daha çok para dolacağına işaret eder.

Kahve falında maymunun öldüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında maymunu öldürmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında maymun öldürmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında maymun heykeli görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunla sarılmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kendini maymun olarak görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla maymun görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir