AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü maymun görmek

Kahve falında ölü maymun görmek

Kahve falında ölü maymun görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü maymun gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Kahve falında ölü maymun görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında maymun ölüsü görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafeste maymun görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan yüzlü maymun görmek insanlara yardım edeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evcil maymun görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında maymuna benzeyen insan görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek verimli işlere gireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında maymun gezdirmek bir işe soyunacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir