AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunu öldürmek

Kahve falında maymunu öldürmek

Kahve falında maymunu öldürmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, muradın olacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymunu öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında maymunun öldüğünü görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında maymunu öldürmek emeklerinin yarıda kalacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun öldürmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında maymunla uyumak sorunların üzüntülere neden olacağına, eşlerin boşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda maymun görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil maymun görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir